Ma: 2020.05.31. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csoportos rablás követte a színlelt szexuális ajánlatot
Privatkopo.hu 2020.03.19. 11:17:00

Az Esztergomi Járási Ügyészség a két rendbeli, csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatásban lévő két férfival és egy nővel szemben, akik két férfitól erőszakkal vették el az értékeiket.A vádirat szerint az elkövetők 2019. október 8-án, egy esztergomi sörözőben észrevették, hogy az egyik sértett nagyobb mennyiségű készpénzt tart magánál, ezért a sértettek bizalmába férkőztek. Az elkövetők és a sértettek a sörözőből egy másik bárba mentek, ahol tovább folytatták az italozást, végül éjfél után a sértettek elköszöntek, és a bárból elindultak. Az elkövetők a két sértett után mentek, a két férfi vádlott kissé lemaradt, hogy a sértettek ne vegyék őket észre, mialatt a nő utolérte sértetteket, akiknek szexuális kapcsolatra ajánlkozott.

A helyszínen ekkor megjelent a két férfi vádlott, akik színleg számon kérték a sértetteket, hogy miért ölelgették a nőt. Az egyik férfi ököllel többször megütötte az egyik sértettet, a földre rántva is bántalmazta, miközben a nő kivett a sértett nadrágja zsebéből 200 000 forintot. A földre rántott sértett a másik zsebében tárolt 98 000 forintját kivette és a szájába tette, hogy ezzel megakadályozza annak elvételét, de a nő a sértett szájából is megkísérelte kitépni a pénzt.  Ezután a nő is bántalmazta a földön fekvő sértettet. Ezzel egyidejűleg a másik férfi vádlott a másik sértettet a földre nyomta, lefogta, és a sértett nadrágja zsebéből kivette a 235 000 forint értékű mobiltelefonját és azt a saját zsebébe tette, miközben további veréssel fenyegette meg a sértettet, ha megmozdul.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottakat fegyházbüntetésre, közügyektől eltiltásra, valamint az egyik férfit és a nőt egyaránt százezer forint összegű vagyonelkobzásra ítélje.

További friss információk
Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt - még aznap horogra akadtak a hierarchiában felettük álló dílerek is
Gázsprayre volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti cigánynak
Gondatlan emberölés: áramütés okozta az 1 éves gyermek halálát
Fegyveresen elkövetett emberrablásért és súlyos testi sértésért kell felelnie a „szerelmes” cigánynak
Nőismerőst késelt O. Ferenc Bátonyterenyén
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat