Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Drogdílereket fogtak el a rendőrök Pécsett
Privatkopo.hu 2020.03.14. 7:14:00

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. március 12-én, délelőtt egy 26 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsett, az Enyezd utcában. A rendőrök akkor érték tetten őket, amikor a 26 éves férfi kábítószert akart eladni a 36 éves férfinak, aki a megvásárolt anyagot továbbértékesítette volna.A két dílert előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A rendőrök a 26 éves férfi gépkocsijában bruttó 46 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, a 35 éves férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával pedig közel bruttó 200 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak, és foglaltak le.

A két férfi ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a főkapitányság, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 32 éves pécsi nőt is előállítottak a rendőrök. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

További friss információk
Egy 68 éves csalódott férfi bosszúból tizenöt emberre gyújtotta rá a házat
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat