Ma: 2020.06.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Drogdílereket fogtak el a rendőrök Pécsett
Privatkopo.hu 2020.03.14. 7:14:00

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. március 12-én, délelőtt egy 26 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsett, az Enyezd utcában. A rendőrök akkor érték tetten őket, amikor a 26 éves férfi kábítószert akart eladni a 36 éves férfinak, aki a megvásárolt anyagot továbbértékesítette volna.A két dílert előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A rendőrök a 26 éves férfi gépkocsijában bruttó 46 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, a 35 éves férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával pedig közel bruttó 200 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak, és foglaltak le.

A két férfi ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a főkapitányság, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 32 éves pécsi nőt is előállítottak a rendőrök. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

További friss információk
Gumilövedékes fegyverrel lőttek egy miskolci asszonyra - az elkövető egy szolgáltató cég munkatársának adta ki magát
Összeszurkálta volt élettársát, majd a kisgyermeküket a holttest mellett hagyta - sajnos nincs halálbüntetés
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
Négy testvérből és fiaikból szerveződött emberkereskedő bandát számoltak fel az NNI nyomozói: állami gondozott lányokat kényszerítettek prostitúcióra
Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat