Ma: 2020.06.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Egy februári rablás tettesét fogták el a monori járőrök
Privatkopo.hu 2020.04.05. 17:10:00

Egy mozgásában korlátozott asszony kezéből tépte ki közel 70 ezer forintját az a helyi férfi, akit közel két hónap bujkálás után fogtak el a rendőrök, Monoron.Az 51 éves S. János 2020. február 14-én délután későbbi áldozatával italozott annak otthonában, amikor elvette tőle megtakarított pénzét. A sértett hiába kérte vissza és egy szintén ott lévő, 54 éves nő hiába próbálta megállítani, S. János az ajtónak lökte, majd a zsákmánnyal elmenekült.

A monori nyomozók lakóhelyét és az összes vélt tartózkodási helyét többször és visszatérően ellenőrizték, elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, ám S. János egy ideig sikerrel bujkált. Ideiglenes szabadsága 2020. április 2-ig tartott, amikor egy ismerőse által vezetett autónak - amelyben utasként tartózkodott - állták útját a járőrök a településen.

Az elkövetőt elfogták, előállították, majd kihallgatták. S. János tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, érdemi vallomást nem tett. Vele szemben - a bíróság által elrendelt letartóztatása mellett - rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság.

További friss információk
Meg akart erőszakolni egy nőt ez a cigánybűnöző, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogása érdekében (fotó)
Néhány órán belül kétszer rabolta ki a szomszédasszonyát
Csak a szokásos: csoportosan raboltak a tizenéves „navajonkik”
Kokainbuli közben csaptak le dílerekre a terrorelhárítók Budapesten
Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt - még aznap horogra akadtak a hierarchiában felettük álló dílerek is
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat