Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bujkál a balatonszárszóiak kérdései elől az új polgármester - két rokona is az önkormányzat konyháján dolgozik
Privatkopo.hu 2020.09.27. 7:11:00

Közel egy évvel az új polgármester beiktatása után sem nagyon tudnak semmit a balatonszárszóiak Balatonszárszó dolgairól. Merthogy Fekete János polgármester tavaly őszi megválasztása óta közmeghallgatást nem tartott, a testületi ülésekről pedig már - amióta ő van hivatalban - nem adnak közvetítést. Mintha menekülne a közvetlen beszélgetések, a választók kérdései elől.A helyi ügyekről is rendre más nyilatkozik helyette. Igaz, néhány napja készítettek vele egy  fura „interjút”. A kérdések után ugyanis papírról olvasta fel, furcsa hangsúlyozással a válaszokat.

Ezután nem csoda, hogy a hozzá intézett, eleddig megválaszolatlan kérdéseket egy papírlapra kinyomtatták és kihelyezték ismeretlen választópolgárok Balatonszárszó néhány forgalmas pontjára, például a buszmegállónál és a helyi művelődési ház ajtajára (fotónkon).

A kifüggesztett lapokon olvasható kérdések:

Kérdések Fekete János polgármester úr részére:

1. Igaz-e, hogy kérte a felvételét a Fideszbe, de nem vették föl?

2. Igaz-e, hogy azért nem közvetíti a szárszói tévé a testületi üléseket, mert a kábelek nem érnek le a földszintre? (Esetlegesen vehettek volna kábeleket, de egyszerűbb az emeleti tanácsteremben megtartani az üléseket.)

3. Azt ígérték a választás előtt, hogy havonta beszámolnak a település pénzügyeiről, ez azóta sem történt meg. Miért?

4. Nem tartja összeférhetetlennek, hogy a felesége és a testvére még mindig az önkormányzat konyha munkatársai? Várható, hogy lesz még, aki az önkormányzattól kap majd fizetést a családjában?

Nem tudni, hogy a kérdések megfogalmazója kap-e valaha is válaszokat a hallgatag településvezetőtől...

További friss információk
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Jelentős köztartozást hagyott hátra a balatonfüredi polgármester feleségének korábbi cége, ezért kényszertörölték az Alsóörsön önkormányzati képviselőként tevékenykedő asszony új vállalkozását
Rugós késsel támadt volt párja élettársára az elhagyott férj
Kiskorú lányt csábított el, az ügyészség indítványozta a letartóztatását
Megölte újszülött gyermekét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat