Ma: 2019.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lebuktatta magát a gyanúsított: miután megszökött a házi őrizetből, felhívta a rendőrséget - gratulálunk
heol.hu 2018.03.10. 16:53:00

Néhány napon belül több bűncselekmény miatt felel a bíróságon az a 32 éves férfi, aki Heves megyében megszökött a házi őrizetből. A szökevény ráadásul saját magát buktatta le.Tavaly több bűncselekmény miatt emeltek a férfi ellen vádat. A Hatvani Járásbíróság ősszel elrendelte a gyanúsított házi őrizetét, hogy több bűncselekményt ne követhessen el. 

Februárban azonban a férfi levágta magáról az elektronikus jeladó készüléket, amit tavaly a rendőrség rögzített a lábán a házi őrizet biztosítása miatt. Élettársával összeveszett, a nő a fészerbe menekült előle félelmében. Ezután a férfi engedély nélkül elhagyta otthonát.

A rendőrség úgy bukkant a nyomára, hogy a szökésben lévő férfi felhívta az ügyeletet és elmondta, hogy a néhány nappal későbbi bírósági tárgyalásán jelen lesz, de addig már nem megy haza.

A rendőrség a hívás alapján beazonosította a férfi tartózkodási helyét, elfogták és őrizetbe vették. A Hatvani Járási Ügyészség - első fokon - fogolyszökés vétsége miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte. A vádlott fellebbezett, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezután került sor a többi ügye tárgyalására, amiben lopás, magánlaksértés, garázdaság és kábítószer birtoklásának vétsége és autólopás miatt kellett felelnie, és jogerősen két év börtönbüntetést kapott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Saját készítésű támadóeszközzel vágta szét áldozata arcát a 16 éves cigány
„Véletlen”: a Főtaxi és a BÁV „védelmét” ellátó céget bízhatták meg a reptéren tevékenykedő taxis hiénák kiszorításával
Csak a szokásos: kábítószer helyett sütőport árultak Budapest belvárosában a „navajonkik”
Több budapesti szórakozóhelyen razziázott, és közel félszáz taxist ellenőrzött a rendőrség
Falkában támadtak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat