Ma: 2018.10.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lebuktatta magát a gyanúsított: miután megszökött a házi őrizetből, felhívta a rendőrséget - gratulálunk
heol.hu 2018.03.10. 16:53:00

Néhány napon belül több bűncselekmény miatt felel a bíróságon az a 32 éves férfi, aki Heves megyében megszökött a házi őrizetből. A szökevény ráadásul saját magát buktatta le.Tavaly több bűncselekmény miatt emeltek a férfi ellen vádat. A Hatvani Járásbíróság ősszel elrendelte a gyanúsított házi őrizetét, hogy több bűncselekményt ne követhessen el. 

Februárban azonban a férfi levágta magáról az elektronikus jeladó készüléket, amit tavaly a rendőrség rögzített a lábán a házi őrizet biztosítása miatt. Élettársával összeveszett, a nő a fészerbe menekült előle félelmében. Ezután a férfi engedély nélkül elhagyta otthonát.

A rendőrség úgy bukkant a nyomára, hogy a szökésben lévő férfi felhívta az ügyeletet és elmondta, hogy a néhány nappal későbbi bírósági tárgyalásán jelen lesz, de addig már nem megy haza.

A rendőrség a hívás alapján beazonosította a férfi tartózkodási helyét, elfogták és őrizetbe vették. A Hatvani Járási Ügyészség - első fokon - fogolyszökés vétsége miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte. A vádlott fellebbezett, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezután került sor a többi ügye tárgyalására, amiben lopás, magánlaksértés, garázdaság és kábítószer birtoklásának vétsége és autólopás miatt kellett felelnie, és jogerősen két év börtönbüntetést kapott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítanak egy 16 éves „Erős Pistát”
Kifosztás, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer birtoklása gyanújával indult nyomozás két „navajonki” ellen
Enyhébb felügyeletet és 7,5 millió forintos óvadékot állapítottak meg a Dózsa György úti gázoló ügyében
Pénzt követelt, kést rántott
Brutálisan bántalmaztak egy férfit Tatabányán
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat