Ma: 2020.06.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
18 éves cigány tört be egy 77 éves asszony házába, pénzt rabolt
Privatkopo.hu 2020.04.06. 18:25:00

Egy 77 éves jánoshalmi nő tett bejelentést a rendőrégre 2020. április 5-én, 4 óra 20 perckor, mivel nem sokkal korábban egy ismeretlen férfi betört a házába, és pénzt követelt tőle.A nyomozás adatai szerint a tettes átmászott a kerítésen, majd a lakóépület bejárati ajtajának ablaküvegét betörte, és a nyíláson keresztül benyúlva, a zárban lévő kulccsal kinyitotta az ajtót. A házba bejutva rátalált az ott lakó idős asszonyra, és karjánál fogva megragadta, majd pénz átadására szólította fel. A sértett ijedtében elővette otthon tartott készpénzét, és odaadta támadójának, aki azzal együtt elhagyta a helyszínt.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a rablás és magánlaksértés bűntettével megalapozottan gyanúsítható jánoshalmi fiatalt. A 18 éves férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Meg akart erőszakolni egy nőt ez a cigánybűnöző, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogása érdekében (fotó)
Néhány órán belül kétszer rabolta ki a szomszédasszonyát
Csak a szokásos: csoportosan raboltak a tizenéves „navajonkik”
Kokainbuli közben csaptak le dílerekre a terrorelhárítók Budapesten
Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt - még aznap horogra akadtak a hierarchiában felettük álló dílerek is
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat