Ma: 2020.05.31. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kényszergyógykezelés elrendelését indítványozta a vádhatóság a 3 éves kisfiát megölő nővel szemben
Privatkopo.hu 2020.03.20. 12:07:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt azzal az „anyával” szemben, aki kunszentmártoni otthonában megölte 3 éves kisfiát.A vád szerint az asszony 2019. november 22-én, dél körül, egy konyhakéssel mellkason szúrta a kiskorú sértettet, aki ennek következtében néhány percen belül életét vesztette.

Az elkövetőt a nyomozás során igazságügyi elmeorvos szakértők vizsgálták meg és megállapították, hogy a vádlott a bűncselekményt olyan kóros elmeállapotban követte el, amely kizárta beszámítási képességét, illetve a szakértők véleménye szerint a későbbiekben is várható, hogy hasonló cselekményt követhet el.

A szakvéleményre figyelemmel az ügyész indítványára a vádemelést megelőzően a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója az elkövető előzetes kényszergyógykezelését rendelte el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádiratában indítványozta, hogy a Szolnoki Törvényszék a vádlottat a 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének vádja alól mentse fel és intézkedésként rendelje el a vádlott kényszergyógykezelését. 

További friss információk
Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt - még aznap horogra akadtak a hierarchiában felettük álló dílerek is
Gázsprayre volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti cigánynak
Gondatlan emberölés: áramütés okozta az 1 éves gyermek halálát
Fegyveresen elkövetett emberrablásért és súlyos testi sértésért kell felelnie a „szerelmes” cigánynak
Nőismerőst késelt O. Ferenc Bátonyterenyén
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat