Ma: 2020.03.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kifosztották az alvó férfit
Privatkopo.hu 2020.02.11. 11:08:00

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 42 éves mátraterenyei, 24 éves kazári, 17 éves zabari és egy 16 éves vizslási lakos ellen.A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2019. augusztus 11-én, a délelőtti órákban, Mátraterenyén, a tóparton alvó sértett állapotát kihasználták, és a nadrágjának zsebéből kivették a nagy összegű készpénzét, amit egymás között szétosztottak.

A rendőrök a bejelentést követően a két férfit, valamint fiatalkorú társaikat elfogták, és az eltulajdonított pénzt lefoglalták.

A hatóság tagjai az eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a tatabányai kábítószer-kereskedő
Kényszergyógykezelés elrendelését indítványozta a vádhatóság a 3 éves kisfiát megölő nővel szemben
Újabb rémhírterjesztő hülyegyereket fogtak el a zsaruk
Bántalmazta volt barátnőjét, majd gáz-riasztó fegyverével a levegőbe lőtt
Csoportos rablás követte a színlelt szexuális ajánlatot
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat