Ma: 2021.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Éveken át bántalmazta és megalázta feleségét
Privatkopo.hu 2020.03.18. 17:46:00

A Kaposvári Járási Ügyészség minősített kapcsolati erőszak bűntette és jelentős érdeksérelmet okozó személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki évek óta rendszeresen bántalmazta, szidta, majd egy „vallomás” megírására és átadására kényszerítette házastársát.A vádlott és a sértett több évtizede házasok, kapcsolatuk azonban fokozatosan megromlott a férj féltékenysége miatt.

A vádlott rendszeresen ütlegelte feleségét kézzel, sámlival, húsklopfolóval, házasságtöréssel vádolta, sértő kifejezésekkel illette azért, hogy egy nem létező szexuális kapcsolatát vallja be.

A megfélemlített, megvert asszony ennek hatására egy „önvallomást” írt, férje ennek birtokában gépkocsiba kényszerítette, majd a feltételezett barát otthonához hajtott, ahol a sértettel átadatta az irományt a férfi feleségének.  

A vádlott azonban ezzel sem elégedett meg az „önvallomás” kézbesítése után arra kényszerítette az asszonyt, hogy az állítólagos barát munkahelyén is vallja be a kapcsolatát.

Az ügyészség vádiratában a távoltartás hatálya alatt álló vádlottal szemben két év végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetést indítványozott, amennyiben előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismeri.

További friss információk
Csak a szokásos: „van egy cigid?” - rablók rendőrkézen
Halálra vertek egy fiatal férfi Budapest XI. kerületében
Kábítószer-kereskedő bandát irányított a 25 éves „mama”, a maradék idejét embercsempészettel ütötte el
Bár a főpolgármester decemberi közleményében még azt írta, hogy az üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsított Szabó Roland „továbbra is főigazgató-helyettesként dolgozik a Fővárosi Állat- és Növénykertben” - már nem főigazgató-helyettes
Még csak 15 éves, de már négy büntetőeljárás folyik ellene
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat