Ma: 2020.06.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Éveken át bántalmazta és megalázta feleségét
Privatkopo.hu 2020.03.18. 17:46:00

A Kaposvári Járási Ügyészség minősített kapcsolati erőszak bűntette és jelentős érdeksérelmet okozó személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki évek óta rendszeresen bántalmazta, szidta, majd egy „vallomás” megírására és átadására kényszerítette házastársát.A vádlott és a sértett több évtizede házasok, kapcsolatuk azonban fokozatosan megromlott a férj féltékenysége miatt.

A vádlott rendszeresen ütlegelte feleségét kézzel, sámlival, húsklopfolóval, házasságtöréssel vádolta, sértő kifejezésekkel illette azért, hogy egy nem létező szexuális kapcsolatát vallja be.

A megfélemlített, megvert asszony ennek hatására egy „önvallomást” írt, férje ennek birtokában gépkocsiba kényszerítette, majd a feltételezett barát otthonához hajtott, ahol a sértettel átadatta az irományt a férfi feleségének.  

A vádlott azonban ezzel sem elégedett meg az „önvallomás” kézbesítése után arra kényszerítette az asszonyt, hogy az állítólagos barát munkahelyén is vallja be a kapcsolatát.

Az ügyészség vádiratában a távoltartás hatálya alatt álló vádlottal szemben két év végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetést indítványozott, amennyiben előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismeri.

További friss információk
Összeszurkálta volt élettársát, majd a kisgyermeküket a holttest mellett hagyta - sajnos nincs halálbüntetés
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
Négy testvérből és fiaikból szerveződött emberkereskedő bandát számoltak fel az NNI nyomozói: állami gondozott lányokat kényszerítettek prostitúcióra
Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni
Elégtétel: vascsővel tángálta el felesége szeretőjét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat