Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Még mindig nyomoznak a szexuális bűncselekmény elkövetésével hírbe hozott volt vízilabdázók ügyében
Privatkopo.hu 2019.01.15. 10:25:00

Tavaly szeptember közepén robbant a bomba: egy 13 éves lány azt állította, hogy két, jelenleg úszóegyesületet működtető volt élsportoló - két évvel korábban - hosszú hónapokon keresztül szexuális kapcsolatot folytatott vele. A történteket leírta a családja egyik ismerősének. A levelet - amely a szexuális aktusokat, azok helyszíneit, körülményeit részletezte - mellékelték a rendőrségi feljelentéshez.A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság négy hónappal ezelőtt - szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt - nyomozást rendelt el az ügyben, ismeretlen tettesek ellen. Azóta több igazságügyi szakpszichológust, valamint nőgyógyászt is bevontak az eljárásba, tanúkat hallgattak ki, egyéb nyomozati cselekményeket hajtottak végre.

Egy ideje semmilyen új információ nem látott napvilágot a bűnüggyel kapcsolatban, ezért a Privatkopo.hu megkereste a nyomozó hatóságot, amely a következő tájékoztatást adta:

„A kérdezett ügyben a nyomozás folyamatban van, annak részleteiről az eljárás jelenlegi szakaszában bővebb tájékoztatást nem adunk.”

Feljelentés rágalmazás gyanúja miatt

A Privatkopo.hu értesülése szerint a két megvádolt egykori vízilabdázó rágalmazás vétség gyanújával feljelentést tett - ismeretlen tettes - ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK):

További friss információk
Ököllel ütött egy gyereket a 37 éves vadbarom
Nemzetközi drogbandára csaptak le az NNI nyomozói
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat