Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Otthonában jegelte a kábítószert a kórházban elfogott díler
Privatkopo.hu 2019.12.12. 15:17:00

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy kábítószer-kereskedő férfi ellen, aki egy kórházban került rendőrkézre, bódult állapotában szerzett baleseti sérülései miatt.A vádirat szerint a 39 éves férfi 2018. szeptember 16-án bódult állapotban, szemmel látható testi sérülései miatt kért segítséget egy fővárosi gyógyszertárban, ahonnan egy kórházba szállították. Az ellátása során a ruházatából előkerült több tabletta és műanyag tasakokba kiporciózott amfetamin, továbbá marihuána, valamint a férfinél több mint 200 ezer forintot is találtak.

A kórház értesítette a rendőrséget, akik a férfi bérelt lakásában kutatást tartottak, és a hűtőszekrény mélyhűtő rekeszében jelentős mennyiségű amfetamint, egy válltáskában marihuánát, továbbá a kábítószer adagolásához és csomagolásához használatos eszközöket, így digitális mérlegeket és mintegy száz darab simítózáras tasakot is találtak.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat. A vádhatóság a többszörös visszaeső vádlottal szemben arra az esetre, ha a bírósági előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekményt beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, 12 év fegyházbüntetés és 10 év közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A vádlott jelenleg előzetes letartóztatásban van.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat