Ma: 2020.11.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint a „navajonkik”: bűnügyi őrizetben a nyírbátori rablás elkövetői
Privatkopo.hu 2020.10.16. 11:12:00

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Cs. 34 éves nyírbátori és P. F. 33 éves penészleki lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a férfiak 2020. október 14-én, délelőtt, az egyik nyírbátori játszótér közelében eltulajdonítottak egy kerékpárt, és az azon lévő bevásárlószatyrot.

A közelben tartózkodott a tulajdonos, aki látta mi történik, és azonnal felszólította a két férfit, hogy adják vissza a biciklijét. Az elkövetők erre az 54 éves férfit ellökték, és az erőszakos fellépéssel megszerzett kerékpárra pattanva elmenekültek.

A rendőröket a férfi segítségére siető egyik hozzátartozója értesítette, és a bejelentés után haladéktalanul megkezdték a két ismeretlen elkövető felkutatását.

A nyírbátori nyomozók néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. 2020. október 15-én rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették őket, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  

További friss információk
Összevitatkoztak, összeverte
Önbíráskodással gyanúsítják az életveszélyesen fenyegetőző férfit
Idejött az osztrák kábítószert termeszteni
Halálra verte élettársát egy vattai férfi - bűnügyi őrizetbe vették
Egy 20 éves „feleslegesen született” rabolt Dombrádon
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat