Ma: 2020.10.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rabolt, lopott, a büntetés-végrehajtás is kereste - még csak 16 éves
Privatkopo.hu 2020.09.04. 7:03:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett, továbbá lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves és egy 20 éves salgótarjáni lakos ellen.A fiatalkorú a megalapozott gyanú szerint 2020. július 18-án, Lucfalva külterületén egy kerékpárral közlekedő fiút megállásra kényszerített, mobiltelefonja átadására szólította fel, amelyet követően 20 éves társa a sértettet tenyérrel arcon ütötte, aki ezután átadta a készüléket.

A nyomozás adatai alapján a két gyanúsított július 26-án, 11 óra 30 perc körül a megyeszékhely egyik társasházának földszinti erkélyére bemászott, és onnan egy mélyládát, hosszabbítót, továbbá szatyorba összekészített különböző értékeket lopott el. A 16 éves elkövető továbbá szeptember 2-án, a kerítésen átnyúlva az egyik salgótarjáni ingatlan udvaráról egy hangszórót is ellopott.

A rendőrök a fiút szeptember 2-án elfogták, és megállapították továbbá azt is, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított és gyanúsítottként kihallgatott fiatalkorút a nyomozók őrizetbe vették, és a napokban kezdeményezik letartóztatásának indítványozását. 

További friss információk
Szerelemféltés: elvágta nagyapja torkát egy 28 éves férfi
Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten
A nyomozási bíró elrendelte egy milliárdos üzletembert hónapokig fogva tartó bűnbanda egyik tagjának letartóztatását
Semmi szokatlan: mozgáskorlátozott embert fosztottak ki a „navajonkik”
Debreceni lakótelepen lövöldözött egy 26 éves gyagyás
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat