Ma: 2020.06.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fojtogatta és bántalmazta az eladót, majd a kasszát is kiürítette egy kaposvári férfi, mert nem szolgálták ki a boltban
Privatkopo.hu 2020.04.04. 14:23:00

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés és kifosztás miatt indított eljárást egy 55 éves helyi lakossal szemben.A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi 2020. április 3-án, késő délután betért egy ital- és dohányboltként működő ráksi üzletbe. Az eladó tájékoztatta, hogy az időpontra tekintettel, szeszes itallal már nem szolgálhatja ki, amitől az amúgy is ittas állapotban lévő férfi feldühödött, és a nő sálját megragadva fojtogatni, valamint bántalmazni kezdte őt. A sértett a földre esett, amit a támadó kihasználva az üzlet kasszájából a bevétel egy részét eltulajdonította.

Az utcára menekülő nő a bolt előtt kért segítséget. A járókelők az eladót biztonságos helyre kísérték, a férfit pedig a rendőrök kiérkezéséig feltartották.

A körzeti megbízottak elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók L. Imrét kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbe vétele mellett — előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Meg akart erőszakolni egy nőt ez a cigánybűnöző, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogása érdekében (fotó)
Néhány órán belül kétszer rabolta ki a szomszédasszonyát
Csak a szokásos: csoportosan raboltak a tizenéves „navajonkik”
Kokainbuli közben csaptak le dílerekre a terrorelhárítók Budapesten
Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt - még aznap horogra akadtak a hierarchiában felettük álló dílerek is
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat