Ma: 2020.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kiscsaládi program délutánra: anya és fia tanítási óra közben, a többi gyerek előtt verte meg az egyik diákot
Privatkopo.hu 2020.02.18. 11:01:00

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen garázdaság vétsége miatt. A vád szerint a vádlott, fiával együtt, 2019. november közepén, kora délután, tanítási óra közben bement az általános iskola egyik tantermébe, és az osztály előtt, korábbi vitájuk miatt, megfenyegették a vádlott fiának osztálytársát.Ezután a vádlott fia ütlegelni kezdte az osztálytársat, majd amikor ő befejezte, a vádlott folytatta tovább a bántalmazást, többször megütötte a fiút, és ruhájánál fogva rángatta.

A cselekménynek az vetett véget, hogy az iskola karbantartója közbeavatkozott, és megakadályozta a további tettlegességet.

A vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelő osztályközösség tagjaiban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A bűncselekmény 5 év szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlott szabadlábon van, és a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az ügyészség ezért a vádlott tekintetében más büntetőeljárásban korábban alkalmazott próbára bocsátás megszüntetésének és az ügyek egyesítésének indítványozása mellett, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a vádlottal szemben mindössze közérdekű munka büntetésre tett indítványt - közölte az ügyészség.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat