Ma: 2018.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Taxisra támadtak Miskolcon
Privatkopo.hu 2018.05.22. 16:38:00

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 27 éves miskolci lakossal és 26 éves kiskunlacházi barátjával szemben.A gyanúsítottak 2018. március 16-án, hajnali 1 óra után, Miskolcon, a Szemere utcai taxiállomáson szálltak ki egy taxiból, amikor szóváltásba keveredtek a sofőrrel. Az egyik fiatal megpróbálta megütni a taxist, míg társa az autó motorháztetőjét ütlegelte, amely behorpadt.

Az indulat kiváltó oka az volt a gyanúsítottak szerint, hogy a taxisofőrtől megkérdezték, hogy Miskolcon, az Egyetemvárosban van-e buli, mire a férfi azt válaszolta, hogy van. A sofőr ezt követően a két gyanúsítottat és barátaikat elvitte az egyetemre, ahol minden szórakozóhely zárva volt. Ezt a fuvart a fiatalok kifizették, majd visszaindultak a taxissal a belvárosba. Itt azonban a visszaút díjának vonatkozásában vita alakult ki az utasok és a sofőr között.

A garázda férfiakkal szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek - tájékoztatott a rendőrség.

További friss információk
Itt a fotó az 1-es villamoson utastársát injekcióstűvel megszúró cigányról
Tabletet rabolt a 19 éves cigány
Pénzátvétel közben csaptak le a nyomozók a zsarolóra
Felfüggesztett börtön a szeméremsértő férfi büntetése
Prisztás-gyilkosság: az NNI nyomozói kételkednek Rohác beismerő vallomásában
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat