Ma: 2020.05.31. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tömegközlekedési járműveken fenyegetőzött, ütött, látássérültet lökött el, és tapétavágóval is megtámadott egy utast
Privatkopo.hu 2020.03.17. 11:37:00

Egy férfi a budapesti tömegközlekedés során több sértettet is bántalmazott előzetes szóváltás után, a Fővárosi Főügyészség ezért vádat emelt ellene, és letöltendő börtönbüntetésre ítélést indítványoz.A vádirat szerint a 30 éves vádlott 2018 novemberében budapesti tömegközlekedési eszközökön utazva három alkalommal is úgy keveredett konfliktusba, hogy a szóváltás másik részesét bántalmazta.

Egyszer egy időskorú és látássérült sértettet, miután leszállt a buszról, fejen ütött, és ellökött. A sértett beütötte a fejét és közvetett életveszélyes sérülést szenvedett. Egy másik alkalommal tapétavágóval vágott meg egy sértettet, illetve volt, hogy a közlekedési eszközről leszállva követni kezdte az utastársát, és ököllel megütötte. Egyszer pedig egy buszmegállóban várakozó, általa látásból ismert nőt kezdett el előzmény nélkül fenyegetni.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, garázdaság és zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

A vádirat szerinti bűncselekményeket a törvény - a halmazati szabályok alapján - 2-től 11 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti. A vádlott letartóztatásban van, és az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság letöltendő börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt - még aznap horogra akadtak a hierarchiában felettük álló dílerek is
Gázsprayre volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti cigánynak
Gondatlan emberölés: áramütés okozta az 1 éves gyermek halálát
Fegyveresen elkövetett emberrablásért és súlyos testi sértésért kell felelnie a „szerelmes” cigánynak
Nőismerőst késelt O. Ferenc Bátonyterenyén
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat