Ma: 2020.09.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Jogerősen pert vesztett: volt feleségét rágalmazta Mészáros Lőrinc közeli munkatársa - hazug állításokkal próbálta lejáratni
Privatkopo.hu 2019.06.21. 19:56:00

Tucatnál is több pert indított volt felesége ellen Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó közeli munkatársa, Balczó Péter. A férfi - elsősorban Mészáros megbízásából - követeléseket vásárol fel, így gyarapítja a felcsúti milliárdos birodalmát.A volt házastársával még mindig folyik a vagyonjogi per, hiszen az asszony többek között birtokolt egy részt a Hórusz Zrt.-ből, amelynek a tavalyi árbevétele meghaladta az 5 milliárd forintot. Így aztán a volt férj minden bevet, mintha ezzel akarná elvenni volt felesége kedvét a követelésektől...

Éppen  a napokban hirdetett ítéletet a Budakörnyéki Járásbíróság, amiben Balczó Pétert - jogerősen - elítélte rágalmazás kísérletének vétsége miatt. Ám, a hosszan elhúzódó per ideje alatt Balczónak azért sikerült meghurcoltatnia gyermeke anyját, akiről azt állította, hogy súlyosan bántalmazza kiskorú gyermekeit. Tette mindezt azért, hogy a nőt - levélben - minél szélesebb körben lejárathassa, úgy, hogy azt több helyre elküldte az előzőekben említett, hamisnak bizonyult állításokat.

Elküldte a gyermekek iskolai igazgatójának, osztálytársaik szüleinek - mintegy negyven email címre. Ráadásul a később rágalomnak minősült hazugságokat Budakeszi polgármesterének is a tudomására hozta.

Az iskola igazgatója, mivel ismerte a felek peres ügyeit, a köztük lévő rossz viszonyt, miután elbeszélgetett e gyermekekkel, nem tartotta szükségesnek a gyerekvédő hatóságnak jelezni a levél tartalmát.

Nem úgy a polgármester, aki úgy érezte, hivatalos személyként keresték meg, ezért a levelet továbbította egy gyermekjóléti szervezetnek.

Ez ügyben aztán vizsgálatot is lefolytattak, de kiderült, teljesen alaptalanok a vádak.

A volt feleség  ezt meghurcoltatásként élte meg, hiszen többen elhihették a volt férj hazug állításait. Az egyik gyermek édesapja elismerte a bíróságon, hogy a szülők között szóbeszéd volt ez az eset.

A bíróság ezután egy év próbára bocsátotta a vádlottat.

A férfi ellen jelenleg is folyik egy hasonló per, amennyiben ismét elítélik, már komolyabb büntetésre számíthat.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat