Ma: 2019.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bosszút állt a börtönévekért a hajléktalan
HP 2018.04.09. 11:36:00

Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy hajléktalan férfival szemben, aki csaknem halálra szurkálta korábbi élettársát és annak anyját, Debrecenben, hogy egy korábbi börtönbüntetése miatt bosszút álljon rajtuk.A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség vádirata szerint a vádlott és a fiatalabb sértett nő hosszú éveken keresztül, megszakításokkal, élettársi kapcsolatban éltek. Mindketten rendszeresen italozó életmódot folytattak, a vádlott a sértettet többször bántalmazta, amely miatt el is ítélték.

Szabadulása után, 2016 őszén, azonnal felvette a kapcsolatot a volt élettársával, ám a sértett rokonai nem tűrték el a vádlott viselkedését, emiatt ő és az asszony ezután is hajléktalanként élt Debrecenben. Később csatlakozott hozzájuk a sértett anyja is, így 2017 februárjában már mindhárman egy üresen álló, önkényesen elfoglalt debreceni házban éltek és továbbra is italoztak.

2017. február 23-án, este mindhárman a vasútállomás környékén egy kocsmában italoztak, majd 23 óra körüli időben érkeztek vissza a szálláshelyre, ahol valamennyien lefekvéshez készülődtek. Ekkor veszekedés támadt a vádlott és volt élettársa között, ezért a vádlott ideges lett: állon rúgta az idősebb sértettet, majd mindkét nőt testszerte többször megszúrta. A támadás után elrohant a helyszínről, de rövid idő múlva oda visszatért, és amikor látta, hogy a két nő még él, ismét rájuk támadt és újból többször megszúrta őket. A vádlott az újabb támadás után ismételten elment a házból, de rövid időn belül elfogták.

A sértetteknek a mellkason, a háton és a nyakon szúrt sérülései keletkeztek, a fiatalabb sértett emellett sorozat bordatörést és állkapocstörést is szenvedett, amely sérülések nyolc napon túl gyógyulóak voltak. Mindkét sértett életét csak a gyors és szakszerű orvosi segítség mentette meg. A vádlott többszörös szúrásai nyomán számot vetett azzal, hogy a sértettek halálát okozhatja.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban lévő, visszaeső vádlott ellen különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádiratban fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá indítványt tett arra, hogy a törvényszék az elkövetés eszközét kobozza el.

További friss információk
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke: „Nagy Eleket üzleti módszerei és az általam ismert élettörténete miatt vállalkozói közösség képviseletére morális szempontból nem tartom alkalmasnak”
Egy cigány lakásmaffiózó közjegyzői és végrehajtói segédlettel forgatott ki az örökölt vagyonából egy 17 éves fiút
Családbarát?
Szívszorító: elvetemült bűnözőknek kijáró hatósági akció keretében szakították el édesanyjától a 9 éves bántalmazott kisfiút, hogy átadják - a bántalmazójának
„Csak formaság”: több mint félmillió forintot követelt a Duna House Hálózat ügynöksége egy sötétben, kutyafuttában aláíratott „megtekintési tanúsítványra” hivatkozva a megtévesztett idős asszonytól
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat