Ma: 2018.04.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Jogháló
Botrány várható a CIB Bank körül?
fullank.hu 2018.03.28. 6:52:00

A bankban, illetve annak lízing-üzletágában csalódott, tönkre tett vállalkozók tüntetésre készülődnek a CIB Medve utcai központja előtt. A tiltakozást annak rendje és módja szerint bejelentették az illetékes hatóságnak, most a demonstráció finomhangolása történik.



Az eseményen sok meglepetés várható, így előlépnek azok a vállalkozók, akiket a bank munkatársai bűncselekményekre buzdíthattak, mondván, hogy akkor elkerülhetik a még nagyobb bajt, amit a devizahitelek okoznak. A döbbenetes az, hogy egyre több ilyen esetre derül fény, egyre több tönkrement vállalkozó jelentkezik a tüntetés szervezőinél (cibbotrány@gmail.com), jelezve, hogy ők is így jártak - írja a fullank.hu.

A tüntetés szervezői elmondták: bizonyítani tudják, hogy a bank emberei nem éppen vállalkozásbarát módon viszonyultak hozzájuk. Nem a munkahelyek megmentése, hanem az ingatlan- és egyéb vagyontárgyak megszerzése lehetett a céljuk. A magukat károsultnak valló üzletemberek rendőrségi feljelentést tettek, csoportba tömörülnek és társulnak sok más banki- és hitelkárosult cégvezetővel.   

Érdekes, hogy azok a banki alkalmazottak, akik a tisztességtelen ajánlatokat tették a kiszolgáltatott helyzetben lévő vállalkozóknak, már nem dolgoznak a pénzintézetnél. Mintha sejtették volna, hogy ennyi gazemberséget nem lehet következmények nélkül megúszni.

A demonstráció egyik célja a bankfelügyelet és a nyilvánosság figyelmének felhívása arra a magatartásra, amelyet a bank éveken keresztül folytatott. Másik célja pedig az, hogy elkezdjék felderíteni, hogy a CIB Bank, illetve a CIB Lízing és az ingatlanok hasznosításával foglalkozó - a  bank tulajdonát képző - Recovery Zrt mennyit nyerhetett a devizahiteleseken, és hogy ezeket a milliárdokat ne vihessék az országból.

További friss információk
Biztosítási csalássorozatban merült fel a Fidesz pártigazgatójának neve
Botrány várható a CIB Bank körül?
Lendületben a Divinus-cégcsoport: palira vett nyaralóvásárlók, részben feketén fizetett alkalmazottak, fiktív kérelmekkel „megtámogatott” jachtkikötő terv
14 éves fiúkkal együtt árulta a házaspár a koffeinnel „felturbózott” kábítószert
Iregszemcsének „nulla forintért”, Tamási Város Önkormányzatának viszont milliókért dolgozik a budapesti ügyvéd
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat