Ma: 2021.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Helyreigazítás
Privatkopo.hu 2020. 06. 23. 15:27:00

A Privát Kopó internetes oldalán 2020. június 16. napján „Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Mészáros István, a félresiklott életű üzletember a főváros XII. kerületének fideszes polgármestere, Pokorni Zoltán politikai munkásságát több tízmillió forinttal „szponzorálhatta”.A valóság ezzel szemben az, hogy Pokorni Zoltán az írásban szereplő Mészáros Istvántól soha semmilyen formában - sem közvetve, sem közvetlenül - nem kért, nem kapott, nem fogadott el sem pénzt, sem bármely más „szponzorációt”.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy dr. Péczely Attila ügyvéd, a Fidesz-KDNP hegyvidéki önkormányzati képviselője, Pokorni Zoltán bizalmasa.

A valóság ezzel szemben az, hogy dr. Péczely Attila a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat képviselő-testületének 3. számú választókerületben megválasztott képviselője, ugyanakkor nem tekinthető Pokorni Zoltán bizalmasának. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX törvény 32. § (1) bekezdésében rögzítettek alapján a megválasztott képviselők jogai és kötelezettségei azonosak, melyre tekintettel Pokorni Zoltán a képviselők között munkavégzése során különbséget nem tesz, polgármesterként a képviselő-testületet képviseli.

További friss információk
Ordas hazugság, hogy a Kerekedi-öböl beépítését tervezik - A tények ismerete nélküli, meggondolatlan kommunikációjával árt Csopaknak a Nők a Balatonért Egyesület
Londonban fogták el annak a bűnbandának egyik tagját, amely fogva tartotta az augusztusban elégetett budai milliárdost és fosztogatta a vagyonát
Őrizetbe vették a rendőrök a halálos kimenetelű közlekedési baleset okozóját
Győrfi Pál apósa szervezte be fenyegetéssel Karikó Katalint az állambiztonsági szolgálat kötelékébe
Összetörte a nyomkövetőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat