Ma: 2019.12.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A kiérkező rendőrök autóit is megrongálta az egyik encsi lincselő
Privatkopo.hu 2019.11.06. 7:06:00

Az Encsi Járásbíróság november 5-én első tárgyalást tartott az Encs-Fügöd városrészen történt támadás ügyében, amelyben a vádlottak nekirontottak a sértettnek, miután az autójával elütötte egyikük úttestre kirohanó gyermekét.A vádirat szerint a vádlottak 2018. október 6-án, Encs egyik városrészén, Fügödön tartottak „családi rendezvényt”. A sértett autójával éppen erre közlekedett, amikor az út szélén parkoló autó takarásából elé szaladt a II. rendű vádlott kislánya. A sértett nem tudta elkerülni az ütközést, és a gyermeket elütötte.

Ekkor az I. rendű vádlott kiszaladt az útra és a sértettnek rontott, lendületből ököllel arcon ütötte, majd ütlegelni kezdte. Néhányan a sértett védelmére keltek, és próbálták távol tartani az I. rendű vádlottat a sértettől. Mindezzel egy időben a II. rendű vádlott is odarohant a sértetthez és megfenyegette, ha meghal a kislány, akkor megöli, majd a ruháját rángatta és ütni kezdte.

Az I. rendű vádlottat azonban továbbra sem sikerült megnyugtatni, még az időközben kiérkező rendőrök szolgálati gépjárműveit is megrongálta. A sértett számos sérülést szenvedett, amelyek között van maradandó fogyatékosságot okozó és nyolc napon túl gyógyuló is.

Az első tárgyalás során a bíróság az ügy sértettjeit hallgatta ki, továbbá azon tanúkat, akik szemtanúi lehettek a bántalmazásnak.

A járásbíróság 2019. november 7-én, 8 órakor folytatja az ügy tárgyalását, amelyen további tanúk kihallgatására került sor - közölte a Miskolci Törvényszék.

A vádlottak a büntetőeljárás során egyetlen másodpercet sem töltöttek letartóztatásban.

További friss információk
Vádat emelt a főügyészség Demeter Mártával szemben
A bíróság szerint csak könnyű fizikai munkát szabad végeztetni a cigány párt csalójával
A többség szerint csatlakoznunk kellene az Európai Ügyészséghez - Orbánék viszont rettegnek ettől
Uzsora-bűncselekmények, zsarolás és csalás miatt ítélték el Nyírpilis polgármesterét
Belügyminisztériumi államtitkár: nyomozást rendeltek el a Borkait érintő ügyekben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat