Ma: 2021.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kolomptel az OCÖ-ben: büntetőfeljelentés Kolompárék ellen
Heti Válasz 2011. 02. 12.

Büntetőfeljelentést tett az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) hivatalának átadás-átvétele kapcsán feltárt hiányosságok miatt Farkas Flórián, a szervezet elnöke. A cigány szervezetet korábban uraló Kolompár-társaság 419 db mobiltelefont használt, ennyi készülék az OCÓ irodavezetője szerint a parlamentben sincs.Az OCÖ vezetője, fideszes országgyűlési képviselő az önkormányzat fővárosi, Dohány utcai székházában tartott, terepbejárással egybekötött pénteki sajtótájékoztatón azt mondta: a jelenlegi körülmények között a munkát nem tudja vállalni. Hozzátette, hogy az általa ígért új szemléletű, erkölcsös, törvényes és szakmai politika alapján büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mivel Kolompár Orbánék leköszönésétől mostanáig 113,2 millió hiányt tártak fel, és az előző vezetés sok tízmillió forintnyi értéket, hivatalos dokumentumokat hanyagul kezelt.

- Első nap, amikor idejöttem, azzal szembesültem, hogy 419 db mobiltelefont használ az önkormányzat - nyilatkozta a bejáráson Dombóvári Ildikó, az OCÖ megbízott hivatalvezetője. - Hát ennyi szerintem a parlamentnek nincs. Ennek csak az alapdíja havonta 712 ezer forint, mert egy nagyon előnytelen szerződést kötöttek - tette hozzá.

További friss információk
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat