Ma: 2018.09.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
„A lovaságazat egy állami pénzmosoda”
Magyar Nemzet 2018.02.25. 8:44:00

Orbán Viktor miniszterelnök újra lovas nemzetté nyilvánította a magyart, miután átadták a Nemzeti Lovardát. Közben a Hír TV Privátszféra című műsorának ifjabb Bozsik József, a lovasszövetség egykori szakembere a sportban tapasztalható korrupciós ügyekről beszélt.A létesítményt két cég újította fel az eredetileg becsült 1,8 milliárd helyett több mint 3 milliárdból. Egyik közülük a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc gyerekeinek érdekeltségében álló Fejér-Bál Zrt., a másik pedig a miniszterelnök vejéhez köthető West Hungária Bau Kft. Az átadás időpontját is többször módosították menet közben, kötbérre azonban a kormány nem tartott igényt. A kivitelezés megbízóját, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőt a Hír TV korábban több kérdéssel is megkereste, de választ nem kapott. 

„Meg kell nézni a Nemzeti Lovarda felújítását, ahol a lovaknak se egy karámja nincsen, se egy kifutó, de felújították több milliárdért. Kisvárdán (Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter városában - a szerk.) termálvizes lórehabilitációs központot létesítenek. Abszurdum és nonszensz” - erről már Bozsik József beszélt a Hír Tv-nek.

A sportszakember szerint a lovasszövetség pénznyelőként működik: ugyan áramlik a pénz, de folyamatosan csökken a létszám, csökken az ország lólétszáma. „A lovaságazat egy állami pénzmosoda” - foglalata össze.

További friss információk
Nyomoznak az SZDSZ tartozásai miatt
Áltekesek kísérték az „államtitkár urat” - most közel 170 milliós vesztegetéssel vádolják
Farkas Flóriánt továbbra is védi a mentelmi joga és Orbán Viktor barátsága
A legfőbb ügyész szerint van bizonyíték a fideszes politikus offshore ügyében
Lázár: a halálbüntetés lenne az igazságos a hódmezővásárhelyi kettős gyilkosság esetében
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat