Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
A bevállalós ózdi erőforrás az ablakon is kiugrik egy tízezresért - hogy aztán erőszakkal elvegye egy gyerektől
Privatkopo.hu 2019.11.12. 13:39:00

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 42 éves férfi ellen rablás bűntette miatt.A vádlott 2018. augusztus hónap első napjaiban, a délutáni órákban, Ózdon, házának nyitott ablakából nézelődött, amikor felfigyelt egy általa látásból ismert, 13. életévét betöltött gyermekkorú fiúra, aki a közeli kisbolt irányából gyalogosan közlekedett, miközben a kezében egy 10 000 forintos bankjegyet lóbált.

A vádlott elhatározta, hogy megszerzi a pénzt, és rákiáltott, hogy „Add ide a pénzt!”. A sértett ettől megrémült, és a bankjegyet rögtön a jobb nadrágzsebébe rejtette, a vádlott azonban kiugrott a ház ablakán, és odament hozzá. Egyik kezével a fiú mindkét kezét összekulcsolva lefogta, míg a másik kezével a nadrágzsebéből kivette a bankjegyet, és ezután visszament a házába.

Rendőri intézkedésre került sor, amelynek során az eltulajdonított pénzt a vádlottól lefoglalták, és a sértett törvényes képviselőjének kiadták.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott - közölte a vádhatóság.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Már kilenc gyanúsítottja van a fideszes képviselő korrupciós ügyének
A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt - aztán szabadon távozhatott
Pénzért gyűjtetett ajánlásokat a parlamenti választások előtt
Hivatali vesztegetés: a legfőbb ügyész kezdeményezte a fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését
Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanpanama miatt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat