Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
13 éves lánynak adott kábítószert
Privatkopo.hu 2020.05.25. 14:22:00

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy kiskunhalasi férfi ellen, aki 2019 februárjában Kiskunmajsán „kristály” nevű drogot adott egy 13 éves lánynak, valamint maga is marihuánát fogyasztott.A vádirat szerint a kiskunhalasi férfi egy internetes közösségi oldalon tartotta a kapcsolatot az akkor 13 éves kiskunmajsai lánnyal. Tudta azt is, hogy a lány még nincs 18 éves.

2019. február 9-én a vádlott Kiskunmajsára utazott, majd az egyik ismerősétől „kristály” nevű drogot szerzett. Ezután - a szülők tudta és engedélye nélkül - találkozott a kiskorú lánnyal és a „kristály” egy részét fogyasztásra átadta neki. A lány a drogot elfogyasztotta.

A nyomozás azt is kiderítette, hogy a vádlott nemcsak „kristályt”, hanem 2019 júliusában ismeretlen körülmények között marihuánát is szerzett, amit maga fogyasztott el.

A szabadlábon védekező, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettén kívül kábítószer birtoklásának vétségével is vádolja. Az ügyész a vádlottal szemben elzárás kiszabását indítványozta, bűnössége kérdésében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Már kilenc gyanúsítottja van a fideszes képviselő korrupciós ügyének
A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt - aztán szabadon távozhatott
Pénzért gyűjtetett ajánlásokat a parlamenti választások előtt
Hivatali vesztegetés: a legfőbb ügyész kezdeményezte a fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését
Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanpanama miatt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat