Ma: 2020.07.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Családi vállalkozásban kereskedtek a dizájnerdroggal, a kiskorú gyermeket is bevonták az értékesítésbe
Privatkopo.hu 2019.11.18. 12:50:00

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség Kaposváron egy 29 éves nővel, annak testvérével, édesanyjával és egyik ismerősével szemben, akik családi keretek között, de szervezetten kereskedtek kábítószerrel, amelybe a nő a kiskorú gyermekét is bevonta.A Kaposvári Járási Ügyészség vádirata szerint a 29 éves nő 2017-ben elhatározta, hogy internetről rendelhető kábítószerrel fog kereskedni, ezért ismerőse nevére rendszeresen rendelt külföldi oldalakról különböző - új pszichoaktív anyagnak minősülő - tiltott anyagokat, amelyeket saját maga, vagy megbízottja vett át a postán.

A vádlott ezt követően az anyagot kiporciózta, majd azzal lakókörnyezetében kereskedett. Több alkalommal előfordult azonban, hogy amikor a fogyasztók az előzetesen egyeztetett drogért a vádlott lakásán megjelentek, ő nem tartózkodott otthon, ekkor édesanyja vagy testvére szolgálta ki őket, de történt olyan is, hogy a nő a kiskorú gyermekét vette rá arra, hogy a rendeléseket átadja.

A vádlottak egészen a nő 2019 februárjában történt elfogásáig folytatták üzelmeiket, amelynek során 13 fogyasztónak értékesítettek új pszichoaktív anyagot. A fogyasztók között volt olyan, aki több mint 300 000 forintot költött el kábítószerre a vádlottnál.

Az ügyészség az elfogása óta letartóztatásban lévő nővel szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás, míg a többi vádlott esetében felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat