Ma: 2018.11.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kifosztotta élettársát
police.hu 2018.03.09. 10:21:00

A gödöllői nyomozók vádemelést javasolnak a 49 éves férfival szemben.A nyomozás adatai szerint E. Károly 2017. december 11-én, délután, veresegyházi otthonukban - előzetes szóváltást követően - megpofozta és fojtogatni kezdte a sértettet.

Az agresszív férfi ezt követően a nőt az ágyra lökte és védekezésre képtelen állapotát kihasználva a táskájában lévő pénztárcából készpénzt vett ki, majd az ágy melletti fiókból a sértett aranyláncát, aranyfülbevalóját és aranygyűrűjét is eltulajdonította. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók a 49 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az E. Károly ellen kifosztás bűntett  elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.   

További friss információk
Hat drogdíler, több mint két kilogramm kábítószergyanús anyag
Átfogó hatósági ellenőrzés a bulinegyedben és vonzáskörzetében
Őrizetben az egri rablás gyanúsítottja
Letartóztatásban a fóti kábítószer-kereskedő
Kifosztással gyanúsítanak egy tiszanánai „navajonkit”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat