Ma: 2020.11.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szerelemféltés: elvágta nagyapja torkát egy 28 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.10.27. 3:50:00

Egy parkoló autóban végzett nagyapjával, a Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az elkövető ellen, aki jelenleg letartóztatásban van. A vádlott (egy 28 éves férfi) és nagyapja (a későbbi sértett) között 2018-ban féltékenységből adódó konfliktus alakult ki, mivel a férfi gy vélte, hogy a nagyapja közeledni próbált az ő élettársához. 2019 januárjára a vádlott és a sértett kapcsolata rendeződni látszott, újra rendszeresen találkozni kezdtek egymással.

A vádlott 2019. február 16-ára találkozót beszélt meg a sértettel. A kora esti órákban a sértett által vezetett autóban tartózkodtak a főváros XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útján, egy áruház parkolójában. Ekkor a vádlott, - minden előzmény nélkül - egy éles eszközzel elmetszette nagyapja torkát, aki a helyszínen életét vesztette. A férfi elmenekült, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bevetési egysége azonban - hajtóvadászat után - Esztergomban elfogta.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, amely bűncselekményt a törvény 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni.  A férfi a bűncselekmény idején tudatzavarban szenvedett, amely - elítélés esetén - kihathat a büntetésének mértékére, ugyanakkor egy más jellegű bűncselekmény miatt kiszabott, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének elrendelésére is indítványt tett a főügyészség.

A férfi jelenleg letartóztatásban van, az ügyében a törvényszék 2020. november végére tűzött ki előkészítő ülést.

További friss információk
Buszmegállóban alvó férfit fosztott ki
Egy tanyán, sátrakban termesztette a kábítószert
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit értek tetten a BRFK XV. kerületi nyomozói
Rendőrkézen a magyar embercsempész
Egy miskolci szórakozóhelyen erőszakolta meg a bódult állapotban lévő fiatal nőt (grafika)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat