Ma: 2021.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
Privatkopo.hu 2020.12.10. 5:35:00

A kiskunhalasi nyomozók egy órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki fizetés nélkül távozott új kabátban és cipőben egy üzletből.A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói 2020. december 8-án. 16 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy helybélit. A férfi a gyanú szerint bement egy sportboltba, ahol vásárlási szándékot színlelve ruhákat, cipőket próbált fel. Egy óvatlan pillanatban aztán úgy gondolta, hogy a saját ruházatát hátrahagyva a felpróbált, ám ki nem fizetett kabátban és cipőben távozik.

Az üzlet 75 éves tulajdonosa megpróbált a férfi elé állni, aki azonban - kihasználva a kettejük között lévő jelentős korkülönbségből adódó fizikai előnyöket - megkerülte áldozatát és elszaladt.

A boltos személyleírása és a térfigyelő kamerák felvételei alapján a kiskunhalasi rendőrök egy órán belül beazonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves helyi lakost. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Hamis általános iskolai bizonyítvánnyal próbálkozott a KRESZ-vizsgán
Sokba került a szerelem egy szabadszállási asszonynak
Túl szűk volt az ágyneműtartó Ferinek
Droggal kereskedett egy 51 éves kiskunhalasi férfi - nem díjazták a zsaruk
A sexting veszélyei
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat