Ma: 2021.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Privatkopo.hu 2021. 06. 03. 11:29:00

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a nővel szemben, aki kabátot akart magának lopatni 12 éves gyermekével.Miskolcon, 2020. október 25-én, a délutáni órákban, a József Attila utca egyik áruházában tartózkodott egy nő gyermekével.

Az asszony kisfiával akart az üzletből egy női kabátot fizetés nélkül kivitetni, ám a biztonsági szolgálat munkatársa tetten érte a gyereket. A lopás miatt az asszonnyal szemben a szabálysértési előkészítő eljárás lefolytatása már megtörtént.

A 12 éves gyermek erkölcsi fejlődésének veszélyeztetése miatt pedig kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljártak a 26 éves anyával szemben a nyomozók.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy varsányi „férfit”
Összeverte élettársát, a szomszédok hívtak rendőrt
Megtalálta, eltette, elfogták
Munkát keresett, aztán inkább mobiltelefonokat lopott
Őrizetben a prostituáltakat futtató bajai férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat