Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószer-kereskedőket fogtak el Nógrád megyében
Privatkopo.hu 2019.12.12. 14:39:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves nagykeresztúri férfi és egy 31 éves salgótarjáni nő ellen.A nyomozás során keletkezett adatok alapján a 29 éves férfi 2019. december 11-én, Salgótarjánban, egy parkolóban a 29 éves nőnek ismeretlen eredetű és hatóanyagú kábítószergyanús anyagot adott el továbbértékesítési céllal, amelyért a nő 320 000 forintot fizetett. A férfi lakásán megtartott házkutatáson befőttes üvegben tárolt bruttó 308.15 gramm súlyú növényi törmeléket találtak a rendőrök, amelynek gyorsteszttel történő vizsgálata kannabisz kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A nyomozás további adatai alapján a férfitól beszerzett marihuánából a nő 2019. szeptember 1. és december 11. közötti időszakban többször értékesített egy salgótarjáni férfinak, valamint december 1-én egy alkalommal egy salgótarjáni nőnek. A rendőrök a 29 éves nő lakásában megtartott házkutatás során nylon tasakokba és alufóliába csomagolt, bruttó 70,6 gramm marihuánát, továbbá a kábítószer értékesítéséhez és fogyasztásához használatos mérleget, növényőrlőt, nylon tasakokat foglaltak le.

A rendőrök a párost elfogták, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat