Ma: 2020.11.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószer-termesztőt kapcsoltak le a szentesi nyomozók
Privatkopo.hu 2020.10.23. 9:38:00

A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai 38 tő kendert és csaknem 8 kilogramm növényi törmeléket foglaltak le egy helybeli férfitól, aki ellen termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.A nyomozók 2020. október 21-én, délután egyszerre tartottak kutatást a feltételezett elkövető belvárosi házánál, illetve nagytőkei tanyájánál. A szemlék során az utóbbi ingatlanban 35 tő élő kendernövényt, valamint a betakarításhoz használt eszközöket találtak a rendőrök. A szentesi házban további 3 tő kannabiszt, 7887 gramm szárított növényi törmeléket, varázsgombát, mákgubókat és mákgubófőzetet foglaltak le a nyomozók.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 40 éves férfit. Ellene termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

További friss információk
Chatszobában adták-vették a kábítószert - tizenegy gyanúsított bűnügyi őrizetben
Öt illegális migránst szállított gépkocsijában a szír sofőr
Egy „szép” sorozat vége: a rendőrök elfogták a miskolci vásárcsarnok besurranóját
Buszmegállóban alvó férfit fosztott ki
Egy tanyán, sátrakban termesztette a kábítószert
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat