Ma: 2020.07.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
18 év fegyházbüntetésre ítélték a két újszülöttjét megfojtó 24 éves szörnyeteget
Privatkopo.hu 2020.02.22. 5:40:00

A Fejér Megyei Főügyészség több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személyek sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a sárkeresztúri nővel szemben, aki két éven belül két újszülött gyermekét ölte meg. Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság előkészítő ülésen hozta meg az ítéletét.A vádirat szerint a letartóztatásban lévő vádlott, 2017. május 5-én, akkori barátja otthonában, valamint 2019. március 16-án, egy melléképületben, megfojtotta újszülött gyermekeit.

A vádlott a Székesfehérvári Járásbíróságon 2020. február 20. napján megtartott előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését a váddal egyezően beismerte és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, így a bíróság az új büntetőeljárásról szóló törvény szerint ítéletet hozott az ügyben.

A Székesfehérvári Járásbíróság ítéletében a 24 éves vádlottal szemben 18 év fegyházbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást szabott ki. Az ügyész az ítélet ellen súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A bíróság a vádlott letartóztatását a másodfokú eljárás befejezéséig fenntartotta.

A vád szerint a nő 2016 szeptemberében várandós lett a barátjától, akinek később azt mondta, hogy spontán elvetélt. A vádlott 2017 májusában barátja üresen maradt házában megszülte életképes lánygyermekét, majd megfojtotta és a holttestet a ház előtti szeméttárolóba dobta.

A vádlott 2018 nyarán ismét várandós lett az akkori barátjától, de ezt előtte és a környezete előtt is eltitkolta, terhes gondozáson nem vett részt, orvosi ellátásban nem részesült. 2019 márciusában barátja nevelőapjának ingatlanán, egy melléképületben ismét életképes kislányt szült, akit szintén megfojtott, majd a holttestet a melléképületben hagyta.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat