Ma: 2021.07.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
18 év fegyházbüntetésre ítélték a két újszülöttjét megfojtó 24 éves szörnyeteget
Privatkopo.hu 2020. 02. 22. 5:40:00

A Fejér Megyei Főügyészség több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személyek sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a sárkeresztúri nővel szemben, aki két éven belül két újszülött gyermekét ölte meg. Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság előkészítő ülésen hozta meg az ítéletét.A vádirat szerint a letartóztatásban lévő vádlott, 2017. május 5-én, akkori barátja otthonában, valamint 2019. március 16-án, egy melléképületben, megfojtotta újszülött gyermekeit.

A vádlott a Székesfehérvári Járásbíróságon 2020. február 20. napján megtartott előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését a váddal egyezően beismerte és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, így a bíróság az új büntetőeljárásról szóló törvény szerint ítéletet hozott az ügyben.

A Székesfehérvári Járásbíróság ítéletében a 24 éves vádlottal szemben 18 év fegyházbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást szabott ki. Az ügyész az ítélet ellen súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A bíróság a vádlott letartóztatását a másodfokú eljárás befejezéséig fenntartotta.

A vád szerint a nő 2016 szeptemberében várandós lett a barátjától, akinek később azt mondta, hogy spontán elvetélt. A vádlott 2017 májusában barátja üresen maradt házában megszülte életképes lánygyermekét, majd megfojtotta és a holttestet a ház előtti szeméttárolóba dobta.

A vádlott 2018 nyarán ismét várandós lett az akkori barátjától, de ezt előtte és a környezete előtt is eltitkolta, terhes gondozáson nem vett részt, orvosi ellátásban nem részesült. 2019 márciusában barátja nevelőapjának ingatlanán, egy melléképületben ismét életképes kislányt szült, akit szintén megfojtott, majd a holttestet a melléképületben hagyta.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat