Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Közel egy évig bujkált a körözött csaló
Privatkopo.hu 2020.05.21. 7:21:00

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében kerítették kézre a 47 éves balatonfűzfői férfit.A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon 2019 júniusában csalás elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 47 éves balatonfűzfői lakos ellen. A férfi azonban egy korábbi bűncselekmény elkövetése miatt kapott jogerős szabadságvesztés büntetését nem kezdte meg, így a lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, és vele szemben három hatóság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök összehangolt akció keretében 2020. május 19-én, reggel, Székesfehérváron fogták el a körözött személyt, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként történő kihallgatása után a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat