Ma: 2021.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
Privatkopo.hu 2021. 06. 02. 9:12:00

A józsefvárosi rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanújával három embert vettek őrizetbe.A megalapozott gyanú szerint józsefvárosi lakásán és egy közeli szépségszalonban árult kábítószereket egy asszony, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. május 26-án fogtak el.

Kattant a bilincs annak a házaspárnak a csuklóján is, akiktől a nyomozás adatai szerint a nő a kokaint beszerezte - eleinte havonta, később heti rendszerességgel. 

A VIII. kerületi nyomozók a három embertől öt helyszínen összesen 187 gramm kábítószergyanús anyagot - feltehetően kokaint és amfetamint -, valamint több mint 5 és fél millió forintot, illetve a drog porciózásához használatos eszközöket foglaltak le. 

A 41 és 45 éves nőt, valamint a 47 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy varsányi „férfit”
Összeverte élettársát, a szomszédok hívtak rendőrt
Megtalálta, eltette, elfogták
Munkát keresett, aztán inkább mobiltelefonokat lopott
Őrizetben a prostituáltakat futtató bajai férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat