Ma: 2020.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nigériai drogdílert kapcsoltak le az NNI nyomozói
Privatkopo.hu 2020.05.27. 10:55:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves nigériai állampolgárral szemben.Az eljárás adatai alapján a férfi külföldről szerzett be drogot, amelyet aztán Magyarországon továbbértékesített. A márciusban kialakult járványhelyzet következtében a kábítószer beszerzését felfüggesztette, azonban a terjesztést tovább folytatta.

A nyomozók 2020. április 6-án akciót szerveztek, amelynek során a Készenléti Rendőrség járőrei intézkedés alá vonták K. L. 31 éves budapesti nőt, akinek táskájában négy nejlontasakban, összesen bruttó 37 gramm fehér port találtak, bevallása szerint kokaint. Ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság folytat büntetőeljárást. Ezt követően került a KR NNI munkatársainak látókörébe a nigériai férfi.

A rendőrök 2020. május 25-én, egy fővárosi teremgarázsban intézkedés alá vonták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit, akinek alsónadrágjából bruttó 21 gramm fehér por került elő, amely az előzetes gyorsteszt alapján kokain. A ruházatából olyan bizonylatok kerültek elő, amelyek egy hazai pénzintézetnél vezetett számlára történt - a bűncselekmények elkövetésével összefüggő - befizetéseket igazolták. A nyomozók intézkedtek az érintett számla zár alá vételéről.

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat