Ma: 2019.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fiatalkorúaknak adott kábítószert egy 32 éves férfi
police.hu 2018.09.15. 10:40:00

A szécsényi nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki négy felnőtt mellett négy fiatalkorúnak is új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert adott át.A Szécsényi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 32 éves nógrádszakáli lakos ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján a férfi 2018 nyarától négy felnőtt-, valamint négy fiatalkorú nógrádszakáli lakosnak rendszeresen adott át új pszichoaktív anyagot különböző összegekért, használati eszközökért vagy szívességért cserébe. A bűnügyi hatóság tagjai az eljárás során több mint 10 gramm fehér színű port foglaltak le, amely az előzetes szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagnak minősül.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a nyomozók 2018. szeptember 13-án, a késő esti órákban elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

További friss információk
Szeméremsértőt keresnek a ferencvárosi nyomozók (fotók)
Garázda cigányokat keresnek a kőbányai zsaruk (fotó)
Teljesítményfokozó szerekkel kereskedtek - a hajdúsági nyomozók véget vetettek az „okosságnak”
Kolompár Lajos új ingerekre vágyott, ezért tiplizett a bűnügyi felügyeletből (fotó)
Autókat rugdosott egy dühöngő győri nő
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat