Ma: 2020.06.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elfogták a nyíregyházi rablás elkövetőit
Privatkopo.hu 2020.03.17. 12:40:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Zsuzsanna 25 éves és B. Zoltán 25 éves nyíregyházi lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2020. március 15-én, 10 óra körül, egy nyíregyházi vendéglátó egységben közösen italoztak egy 44 éves helyi férfival, miközben eltulajdonították a kabátja belső zsebéből a pénztárcáját. A 44 éves férfi ezt észrevette és a futva távozó elkövetők után indult, akik a lopott pénztárca megtartása érdekében bántalmazták.

A sértett az atrocitás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A járőrök a 25 éves férfit és a nőt 2020. március 16-án, Nyíregyháza belvárosában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

További friss információk
Eltűnt a 11 éves Tallárom Bence, a rendőrség a lakosság segítségét kéri (fotó)
Körözték ezt a sármos, sokat szoláriumozott fiatalembert, de ő vígan felborult az autójával és a bátyja adatait diktálta be a rendőröknek - a nyolcadik gyermekükkel várandós asszonykája ellen is körözés volt érvényben
Elfogták a debreceni verekedőket
Kamionosokat fosztogatott a cigánypár
Kiskunhalasi autókereskedőhöz vezettek a szálak - a rendőrök elfogták a román gépkocsitolvajokat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat