Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyitás után zártak a zsaruk: lakásán árulta a drogot egy 19 éves váci férfi
Privatkopo.hu 2021.02.20. 10:53:00

Váci nyomozók lepték el egy 19 éves helyi férfi lakását, ahol a gyanú szerint egy ideje új pszichoaktív anyag cserélt gazdát. A cuccot lefoglalták, az üzletet bezárták, az árust őrizetbe vették.Hetekig tartó felderítés után szerveztek akciót a rendőrök egy illegális szer árusításából élő férfi elfogására. A 2021. február 17-én, délutánra, „üzletnyitás” utánra időzített rendőrségi akció a várt eredményt hozta: eladó, vevők, áru - minden egy helyen.

A 19 éves férfi lakásán fogadta ügyfeleit, a délutáni nyitást követően egymásnak adták a kilincset a visszatérő és alkalmi, házilag készített „biodohány” iránt érdeklődő vásárlók. Az adagok ára 1000 és 2000 forint között mozgott.

A lakás átkutatásakor 2 digitális mérleget, 1 növényi őrlőt, egy szúrós szagú folyadékkal töltött műanyag flakont, fehér port, barna növényi törmeléket és közel 500 ezer forintot foglaltak le. Az anyagok egy része az előzetes szakvélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül, egyik összetevője ADB-BUTINACA hatóanyagot tartalmaz.

Az állandó munkahellyel, legális jövedelemmel nem rendelkező férfit kihallgatták, a gyanúsítás ellen panaszt tett, a vallomástételt megtagadta.

Az azóta letartóztatott férfi ellen a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

További friss információk
Feka Melinda egyre ramatyabb állapotban szökik meg a kórházból (fotók)
Jó bulinak hitték, nem volt az
Mintegy 6 kilogramm kábítószert akart Magyarországra szállítani egy győri férfi
Nőket futtató „kiccsaládon” ütött rajta a Nemzeti Nyomozó Iroda
Felszámolt bűnbanda: kokain, speed, marihuána és hústermékek szerepeltek a kínálatban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat