Ma: 2020.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Idegállapotba került egy szigethalmi fiatal
Privatkopo.hu 2019.08.26. 15:54:00

Egy közúti jelzőtáblát kitépett a helyéről, egy buszmegálló üvegeit pedig betörte a 23 éves szigethalmi lakos.A gyanúsított 2019. augusztus 25-én, 18 óra 45 perc körül, Nyergesújfaluban, egy buszmegállóban tartózkodott a barátnőjével. A 23 éves tettes kiabált és szitkozódott, majd a megálló üvegébe több alkalommal belerúgott és ütött is.

A férfi három táblaüveget kitört, valamint még egy gyalog- és kerékpárút-jelzőtáblát is kitépett a helyéről, amit eldobott.

A Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei, állampolgári bejelentés alapján a helyszínen elfogták a szigethalmi lakost, akit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.

További friss információk
Kifosztotta alkalmi ismerősét egy 29 éves nő
Eltűnés miatt keres a BRFK egy 12 éves lányt (fotó)
Titkolta valós lakcímét a drogdíler, jó oka volt rá: négyezer darab kábítószergyanús tablettát, két és fél kilogramm marihuánát és másfél millió forintot találtak a lakásban a nyomozók
Átverte a pénzváltót, szeretnének elbeszélgetni vele a nyomozók (fotó)
Buszon utazó nőt molesztált ez a nyomorult, keresik a győri nyomozók (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat