Ma: 2021.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Privatkopo.hu 2020.12.21. 8:12:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.A pár 2020. november 16-án, 14 óra körül, Budapest X. kerületében, a Mázsa téren lévő buszmegállóban odament egy férfihez, aki rosszullét miatt a padon feküdt, majd segítségnyújtás helyett elvették a pénzét, cigarettáját és táskájából a ruháját.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívón.

További friss információk
Sokba került a szerelem egy szabadszállási asszonynak
Túl szűk volt az ágyneműtartó Ferinek
Droggal kereskedett egy 51 éves kiskunhalasi férfi - nem díjazták a zsaruk
A sexting veszélyei
C típusú bevásárlás történt Szegeden
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat