Ma: 2021.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Privatkopo.hu 2020.12.11. 7:49:00

Kriptákba is megpróbáltak betörni, mert úgy tudták, hogy ott ékszerek vannak. A BRFK XIV. kerületi nyomozói betörésekkel és autófeltörésekkel gyanúsítják a négy férfit, akiket bűnügyi őrizetbe vettek.Egy zuglói áruház mélygarázsában elkövetett autófeltörések felderítése során jutottak négy gyanúsítottig a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói.

Az eljárás adatai szerint egy 2020 nyarán autókat feltörő férfi és társai a nagyobb zsákmány reményében ősszel már lakásbetöréssel próbálkoztak a főváros XVIII. kerületében, de a házba nem sikerült bejutniuk.

December 1-jén egy Komárom-Esztergom megyei, nyolc nappal később egy Pest megyei temetőben próbáltak feltörni egy-egy kriptát, mert úgy tudták, hogy az elhunytak mellé ékszereket is temettek. A sírboltok vastag ajtói és falai azonban itt is kifogtak rajtuk.

A rendőrök december 9-én, késő délután, a fővárosban fogták el az 58 éves B. Józsefet, a 67 éves M. Gyulát és az 51 éves Sz. Józsefet, akik éppen egy sikertelen temetőlátogatásból tartottak hazafelé. Negyedik társukat, aki az eljárás adatai szerint a korábbi autófeltörésekben vett részt, december 10-én fogták el a zuglói rendőrök.

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság lopás, illetve lopás kísérletének megalapozott gyanújával mind a négy férfit bűnügyi őrizetbe vette.

További friss információk
Sokba került a szerelem egy szabadszállási asszonynak
Túl szűk volt az ágyneműtartó Ferinek
Droggal kereskedett egy 51 éves kiskunhalasi férfi - nem díjazták a zsaruk
A sexting veszélyei
C típusú bevásárlás történt Szegeden
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat