Ma: 2020.10.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Haza sem akarta vinni a cigány a lopott holmit, már útközben kínálgatta a talicskából
Privatkopo.hu 2020.09.10. 10:33:00

A kunhegyesi, az abádszalóki és a tiszaburai körzeti megbízottak derítették fel annak a bűncselekménynek az elkövetőjét, aki Tiszabura egyik felújítás alatt álló ingatlanjából lopott 2020. szeptember 3-án, a délutáni órákban.Egy helyi lakos ment be a jelenleg lakatlan ház egyik melléképületébe, és onnan talicskát, szerszámokat, kapát és lapátot tulajdonított el. A környező települések körzeti megbízottjai együttműködésének köszönhetően felderítették annak a személynek a kilétét, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A nyomozók kihallgatták a 24 éves tiszaburai lakost, aki beismerő vallomást tett. A gyanúsított elmondta, hogy az eltulajdonított értékeket a talicskába rakta, és akikkel útközben találkozott, azoknak eladásra kínálta. Az egyenruhások a lopott tárgyak egy részét kutatás során megtalálták.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt folytat büntetőeljárást, amely a nyomozás befejezésekor bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.

További friss információk
Felrobbantotta magát egy fegyveres embercsempész Vitnyédnél
Győri drogériából loptak a „navajonkik” (fotók)
Kábítószer-termesztőt kapcsoltak le a szentesi nyomozók
Csellengő diákokat ellenőriztek a rendőrök Mátészalkán
Segítsen megtalálni a gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntettével vádolt férfit! (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat