Ma: 2020.07.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rendkívül ötletes: élettársánál rejtőzött, nem akart börtönbe vonulni
Privatkopo.hu 2019.11.13. 10:41:00

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki nem akart bevonulni a börtönbe.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2019. november 11-én, este elfogták a 41 éves gávavencsellői V. Attilát, aki ellen a Fővárosi Törvényszék 2019. szeptember 19-én elfogatóparancsot adott ki, mert a férfi a lopás bűntett és más bűncselekmények miatt kiszabott jogerős börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A rendőrök a férfit élettársa ferencvárosi lakásában fogták el. A nyomozók a férfinál kábítószergyanús anyagot, illetve abból sodort cigarettát is találtak. A lefoglalt anyagot szakértő bevonásával vizsgálják.

A nyomozók V. Attilát előállították a IX. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat