Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bódult állapotban, irodai székkel támadt a nyomozókra
Privatkopo.hu 2021.02.19. 6:29:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntetteés testi sértés miatt nyomoz egy férfi ellen, aki intézkedő rendőrökre támadt.A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint 2021. február 17-én, éjszaka, egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi a vele szemben intézkedést kezdeményező nyomozókra támadt.

A büntetlen előéletű - de kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt büntetőeljárás hatálya alatt álló, és tulajdon elleni szabálysértés miatt már elmarasztalt - bódult állapotú fiatal egy borsodi élelmiszerboltban többször valósított meg szabálysértési értékhatárra lopást.

A cselekményeket biztonsági kamera rögzítette, amelynek felvételei alapján a rendőrök felismerték az általuk ismert elkövetőt, ezért lakóhelyén kutatást terveztek.

Amikor a férfi észlelte, hogy a rendőrök megállnak az ingatlan előtt, menekülni kezdett az ingatlan hátsó részének irányába, miközben egyik családtagja azt állította a nyomozónak, hogy a keresett személy nem tartózkodik otthon, és nem tudja, hogy hol lehet.

Mindeközben az ingatlan hátsó része felől érkező rendőr felszólította a menekülő férfit, hogy álljon meg, ő azonban tovább menekült. Ismételt felszólítás után a férfi hirtelen szembefordult az őt követő nyomozóval és az udvaron lévő, háttámla nélküli, fém lábakkal rendelkező, 10 kilogramm súlyú irodai széket megragadva azzal a rendőr feje felé sújtott. Miután a nyomozó az ütést - zúzódásos sérülések elszenvedése mellett - kivédte, elvette a széket az elkövetőtől és társa közreműködésével megbilincselte.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét. A gyanúsított tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A nyomozó ügyészség indítványozza a férfi letartóztatását.

További friss információk
Az eljegyzés estéjén betörte a menyasszonya orrát egy somogyi férfi, aztán meg is rugdalta
Az általa üzemeltetett szórakozóhelyen árulta a speedet a zalai kábítószer-kereskedő
Halálba torkollott a születésnapi buli
Bíróság előtt a rendőrökre bozótvágóval támadó „kiccsalád”
Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat