Ma: 2021.04.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Előbb kifosztotta a magatehetetlen férfit, majd eljátszotta az „irgalmas szamaritánust”
Privatkopo.hu 2021.02.19. 8:55:00

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki először kifosztott egy eszméletlen embert, majd - felébresztve áldozatát - segítségére volt.A vádirat szerint az elkövető - még 2020 áprilisában - Tápiószecső egyik utcájában észlelte, hogy az ittas sértett elesett és rövid ideig eszméletét veszítette. Ezt kihasználva a fekvő, magatehetetlen emberhez lépett és átkutatta a zsebeit, majd magához vette a sértett mobiltelefonját, valamint pénztárcáját.

Ezután felsegítette az éppen magához térő sértettet, hogyléte felől érdeklődött és még támogatta is néhány méteren keresztül, nehogy újra elessen, majd a helyszínt - az elvett értékekkel együtt - elhagyta.

A nagykátai rendőröknek a sértett segítségével végül sikerült elszámoltatniuk az elkövetőt, aki ellen a Nagykátai Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat.

További friss információk
Letartóztatásba került egy gyermekpornográfiával gyanúsított csatornapatkány
Vasvilla nyelével „érvelt” egy vitában
Bűnügyi őrizetben a sajószentpéteri kerítő
Az eljegyzés estéjén betörte a menyasszonya orrát egy somogyi férfi, aztán meg is rugdalta
Az általa üzemeltetett szórakozóhelyen árulta a speedet a zalai kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat