Ma: 2020.10.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Gáz- és riasztófegyverrel lőtt ismerősére - bedrogozva
Privatkopo.hu 2020.09.01. 9:50:00

A tatabányai nyomozók őrizetbe vették azt a 28 éves férfit, aki gáz- és riasztópisztollyal rálőtt az ismerősére.Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 28 éves vértesszőlősi férfi ellen.

A gyanú szerint V. Roland 2020. augusztus 31-én, kora este, Vértesszőlősön, a Baromállás dűlőben - szóváltást követően - egy gáz- és riasztópisztollyal rálőtt ismerősére, akit a karján talált el.

A feltételezett elkövetőt a tatabányai rendőrök előállították, majd vele szemben kábítószertesztet alkalmaztak, ami pozitív lett.

A nyomozók a férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

További friss információk
Mocsok, bűz, kétes eredetű húsok egy budapesti kínai étteremben
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
40 évvel fiatalabb nő „szerelmesedett bele” az öregúrba, vitte a lakást és a nyaralót
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat