Ma: 2019.09.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A kegyetlen férjgyilkos több alkalommal közösülhetett a börtönőrrel
beol.hu 2012.04.11. 7:49:00

Ismét hallatott magáról az a berettyóújfalui nő, aki a vád szerint brutális kegyetlenséggel megölte férjét: most azt állítja, Gyulán egy börtönőrrel létesített nemi kapcsolatot.Saját állítása szerint több alkalommal is egy őrrel szexelt a gyulai börtönben az a berettyóújfalui nő, akit bírósági titkárként dolgozó férje meggyilkolásával vádolnak.

A fiatalasszony a vád szerint 2010-ben féltékenység miatt napokig altatószerekkel itatta párját, majd a bódult férfit megkötözte, s egy késsel többször megszúrta, ám ezek sem okoztak életveszélyes sérülést. Ezután gázolajjal locsolta le férje ruháját és meggyújtotta.

Nyírőné Sápi Andrea ügyében a Gyulai Törvényszék jár el elfogultság miatt, ezért tölti előzetes letartóztatását a fürdővárosban az apró termetű fiatalasszony, aki az első tárgyaláson még ahhoz is hozzájárult, hogy fénykép készüljön róla. A későbbiekben a bíróság zárt tárgyalást rendelt el a tanúk jogainak védelme érdekében.

A Blikk szerint a nő azt mondja, hogy többször is szexuális kapcsolatot létesített az egyik gyulai őrrel, akit meg is nevezett. Elmondása szerint előfordult, hogy a zárkaajtón lévő „tátikán” keresztül esett meg az aktus, ami igen érdekes, tudván, hogy ez a viszonylag szűk nyílás vállmagasságban van. A Gyulán fogvatartott nő még terhességi tesztet is kért, ám ez azt mutatta, hogy nem vár gyermeket, s úgy tudjuk, hogy a rács mögött eltöltött hónapok alatt többször is megpróbált öngyilkosságot elkövetni.

A hírek egy részét a Büntetés-végrehajtási Intézet Országos Parancsnokságán lapunknak is megerősítették:

- A Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben valóban jelezte egy fogvatartott, hogy a személyi állomány egyik tagja szexuális kapcsolatot létesített vele, az ő beleegyezésével. A megvádolt kollégánk tagadta a cselekmény elkövetését. Az intézet azonnal az ügyészséghez fordult és megtette a feljelentést kötelességszegés szolgálatban gyanúja miatt, ez a vizsgálat folyamatban van - mondta el Szalai Tímea szóvivő.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat