Ma: 2020.06.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ajándék Gyárfás Tamásnak: kivégezték ellenlábasát, Fenyő Jánost
Blikk 2013.09.27. 12:30:00

„Elmebeteg Portik Tamás, Roháccsal ölette meg Fenyő Jánost, Gyárfás Tamásnak akart így kedvezni” - ezt vallotta csütörtökön, eskü alatt, a kecskeméti maffiaper egykori elítéltje, Radnai László, aki azt is elárulta: mindezt egy ismerősétől, D. Gábortól tudja, akinél korábban Rohác dolgozott. D. Gábor Radnai szerint azért beszélt erről, hogy „a teher lemenjen róla".- Összefutottunk, azt kérte tőlem, tudjam meg, hogy a sapkában, amit Rohác a helyszínen hagyott, van-e DNS - emlékezett vissza Radnai László (felső képen), aki szerint Portik Tamás azért akart közeledni Gyárfáshoz, hogy bekerüljön a média világába. - Gyárfás festményeket cserélt Portik Tamással, amin Portik csak vesztett, Gyárfás ezért hülyének, baleknak nézte őt - tette hozzá Radnai László, aki elmondása szerint erről és más merényletekről - például Boros Tamás Aranykéz utcai felrobbantásáról is - beszélt a rendőröknek.

Szerinte a Fogásznak és Patkánynak is nevezett Rohác volt a végrehajtó embere az Energol három vezetőjének, Portik Tamásnak, D. Gábornak és F. Attilának. Ezt azonban D. Gábor kikérte magának a tárgyaláson, mint ahogyan azt is, hogy ő azt állította volna, Rohác ölte meg Fenyőt.

- Én csak annyit mondtam, hogy Rohác testvére megkeresett, hogy a bátyja bajban van, valamelyik kocsiban hagyta a sapkáját, a kabátját és a kesztyűjét. Tudni akarta, hogy benne van-e a DNS-e - állította a „vállalkozó”.

Radnai szerint Portik szívességet akart tenni Gyárfásnak Fenyő megöletésével

Gyárfás Tamás felháborodott Radnai vallomásán. A Magyar Úszó-szövetség elnökét külföldön értük utol.

- Tiltakozom az abszurd állítások ellen. Bárki megkeres a hatóság részéről, annak állok rendelkezésre. Nem ismerem az urat (Radnait - a szerk.), és nem a médián keresztül akarok vitába szállni vele - közölte Gyárfás.

A csütörtöki tárgyaláson Radnai vallomásán kívül is akadtak még érdekes pillanatok. Tanúskodott egy - jelenleg is börtönben ülő - férfi, akit állítása szerint Rohác lőtt fejbe 1998-ban.

A vád szerint a médiavállalkozó Fenyő Jánost 1998-ban Rohác végezte ki. A felbujtó - egyelőre - nincs bíróság előtt.

A hírek szerint a nyomozók egyre közelebb kerülnek hozzá...

További friss információk
További három tagját tartóztatták le a prostikat futtató sarkadi bűnszervezetnek
A vagyonáért ölte meg a 95 éves nénit
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat